Morsius- ja juhlapukumme

-

MAGGIE SOTTERO/ SOTTERO & MIDGLEY

Seremoniassa Maggie Sottero ja Sottero Midgley Helsinki, Suomi.

Maggie Sottero-merkki on tunnettu siitä, että puvut istuvat aina täydellisesti ja materiaalit ovat laadukkaita. Maggie Sottero-pukujen kristallit ovat aitoja Swarovskin kristalleja.

Asiantunteva ja palveleva henkilökuntamme auttaa valitsemaan monipuolisesta mallistostamme juuri sinulle sen oikean morsiuspuvun. Meille voit tulla myös ilman ajanvarausta. Voimme tilata Maggie Sotteron mallistoista sellaisia morsiuspukuja, joita meillä ei ole myymälässämme. Mikäli juuri oikeaa kokoasi ei ole tilaamme sen sinulle.
Pukujen toimitusajat ovat eri malleissa 12-16 tai 16-26 viikkoa mutta voimme myös tarkistaa puvun saatavuuden Maggie Sotteron euroopan varastosta. Jos ja kun puku on varastossa tulee pukua seuraavassa lähetyksessä eli n. kuukauden sisällä tilauksesta. Jos aika ei riitä tilaukseen, sinulla on mahdollisuus osta myymäläkappale.

Oletko ihastunut johonkin Maggie Sottero designs morsiuspukuun mutta sitä ei ole liikkeessämme. Haluaisit nähdä puvun ja ehkä sovittaa sen ennen tilausta. Uutena palveluna voimme tilata puvun sinulle pientä maksua vastaan Maggie Sotteron lainauspalvelusta. 

Kuvissa myymälässämme olevat Maggie Sottero ja Sottero & Midgley morsiuspuvut.

Voit tulla sovittamaan pukuja ilman erillistä ajanvarausta, mutta ajanvarauksen varanneet asiakkaat ovat etusijalla sovitukseen, joten suosittelemme tekemään ajanvarauksen.

Halutessasi voit varata ajan tästä tai soittamalla. HUOM! SOVITUKSIIN RAJOITETTU MÄÄRÄ MAKUTUOMAREITA, 1-2 HENKILÖÄ.

Puvun korjaussovitus varataan aina puhelimitse. 

Lämpimästi tervetuloa!

Puvun korjaussovitus varataan aina puhelimitse. 

TRINITY LYNETTE

TRINITY LYNETTE ONLY + SIZE COLOURS: Antique Ivory (gown with Nude Illusion) Ivory over Blush (gown with Nude Illusion) (pictured)

MILENA

ONLY + SIZE

DRITA

DRITA SAATAVILLA MYÖS HIHATTOMANA

FORREST LYNETTE

COLOURS: All Ivory (gown with Ivory Illusion) (pictured) Ivory over Blush (gown with Natural Illusion) Ivory over Mocha (gown with Natural Illusion)

FORREST

COLOURS : All Ivory (gown with Ivory Illusion) Ivory over Blush (gown with Natural Illusion) Ivory over Mocha (gown with Natural Illusion) (pictured)

ROANNE ROSE

Colours: Ivory (gown with Ivory Illusion), Ivory over Blush (gown with Nude Illusion) (pictured

RAPHAEL DAWN

Colours: Ivory/Blush Accent (gown with Nude Illusion), Ivory/Blush Accent over Champagne (gown with Nude Illusion) (pictured), All Ivory (gown with Ivory Illusion

FINLEY DAWN

Sottero &Midgley Antique Ivory (gown with Nude Illusion) Puku saatavana myös pitkähihaisena.

RAPHAEL

Color : Ivory/Blush Accent (gown with Nude Illusion), Ivory/Blush Accent over Champagne (gown with Nude Illusion) (pictured), All Ivory (gown with Ivory Illusion)

ALAINA

Alaina wedding dress. Colours: Ivory, Ivory over Nude (pictured

1695 €

1180 €

WHITNEY

Whitney wedding dress Colours: Ivory/Gold Accent and Ivory over Blush/Gold Accent (pictured)

1690 €

1010 €

ANNABELLA KOKO 34

Ivory over Champagne (pictured)

1660 €

830 €

1390 €

559 €