Iltapuvut, Promootiopuvut

-

Iltapuvut, Promootiopuvut

TERVETULOA TUTUSTUMAAN SEREMONIAN UPEAAN ILTAPUKUVALIKOIMAAN !

Myymme näyttäviä laadukkaita pukuja kansainvälisesti arvostetuilta iltapukuvalmistajilta: Pronovias, Mark Lesley, Dynasty, True Bride, Christian Koehlert, Aire Barcelona, Sonia Pena, Carla Ruiz. Meidän valikoimassa on paljon pitkähihaisia iltapukuja.

Seremoniasta on myös mahdollista vuokrata iltapukuja tai ostaa edullisemmin jo vuokrakäytössä olleita iltapukuja. Vuokraamme pukuja vain jos helmaa ei tarvitse lyhentää enempää kuin 12cm.

Tarjouspukujen hinnat alkaen 99€.

Voit tulla sovittamaan pukuja ilman erillistä ajanvarausta, mutta ajanvarauksen varanneet asiakkaat ovat etusijalla sovitukseen, joten suosittelemme tekemään ajanvarauksen. Voit varata ajan tästä tai soittamalla. 

Puvun korjaussovitus varataan aina puhelimitse. 

Gallerian kuvissa vain pieni osa myymälässämme olevista malleista. Myymälässä satoja erilaisia malleja, pelkistetyistä malleista todella koristellisiin, kapeahelmaisista leveähelmaisiin.

KOKOJA 32 - 52

ASUSTEET JA KORUT

Myymälästämme löydät iltapukujen lisäksi runsaan valikoiman upeita asusteita; esimerkiksi hiuskoristeita, juhlalaukkuja, huiveja, koruja ja mustia, valkoisia ja värilisiä käsineitä.

PROMOOTIOPUVUT MYYNTI JA VUOKRAUS

Myymme ja vuokraamme maistereiden valkoisia ja tohtoreiden mustia promootiopukuja ja niihin kuuluvia etiketin täyttäviä jakkuja ja käsineitä.