Miesten puvut

-

Myyntipuvut

ASIANTUNTEVA JA PALVELEVA MIESTEN PUKUJEN ERIKOISLIIKE


Sovitukseen voit varata ajan tästä olet myöskin tervetullut ilman erillistä ajanvarausta.


Runsaasta valikoimastamme löydät vaivattomasti laadukkaat puvut kaikkiin tilaisuuksiin. Seremoniasta löydät frakit, saketit, smokit ja juhlavat puvut sekä kaikki tarvitsemasi asusteet. Valikoimastamme löydät esimerkiksi TURO:n , Cavalieren, Tailorin sekä Enzo Romanon pukuja.

Pukuja on saatavilla niin normaalimitoituksella kuin slim fit- mitoituksellakin. Smokkeja on saatavilla myös super slim fit-mitoituksella.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme opastaa sinua pukeutumaan juhlaasi juuri oikein ja ompelijamme tekevät tarvittaessa korjaus- ja muutostyöt omassa ompelimossamme.

MYYNTIHINNASTO          

  • TURO - frakki 740 € (100% villa, slim- fit) edullisimmillaan asusteineen 899€
  • TURO - smokki 585 € (100% villa, x- slim fit, musta) edullisimmillaan asusteineen 703€
  • Tailor - frakki 445 € ( slim-fit )
  • Tailor - smokki 395€ slim-fit tai ekstra slim-fit 
  • Cavaliere - smokki  585€ ( 100% villa, slim-fit, tumman sininen )

ERIKOISTARJOUS:  Tailor - Frakki slim fit + paita + liivi + solmuke+ frakkipaidannapit vain 604€ 

ERIKOISTARJOUS:  Tailor - Smokki slim fit + paita + vyösetti vain 513€                            

Seremoniassa toimii myös pukuvuokraamo mistä löydät tarvitsemasi laadukkaat vuokrapuvut edullisesti kaikkiin tilaisuuksiin. Vuokrattavat pukumme ovat kaikki erittäin laadukkaita ja hyväkuntoisia merkkituotteita, joko uusia tai vähän käytettyjä pukuja. Vuokrattavia tuotteita on myös mahdollista ostaa omaksi.

Smokki

Kun kutsukortissa lukee iltapuku, smokki tai black tie, on kyseessä smokki. Se on iltapuku, jota käytetään klo 18 jälkeen päivällisillä, illallisilla ja nykyisin myös hääasuna. Kaulusmalliltaan suosituin on saalikauluksinen malli. Smokin kanssa käytetään perinteisen smokkipaidan lisänä mustaa tai värillistä rusettia ja smokkivyötä sekä mustia kiiltonahkakenkiä.

Frakki

Kun kutsukortissa lukee juhlapuku tai white tie, on kyseessä frakki. Frakkia käytetään esimerkiksi Tasavallan presidentin itsenäisyyspäivän vastaanotolla, promootioissa, häissä ja suurilla päivällisillä. Frakki voidaan "korvata" tummalla puvulla, (ei kuitenkaan akateemisissa tilaisuuksissa), mutta ei smokilla. Frakin asusteet ovat valkoiset, kengät mustat, kiiltonahkaa. Takin kauluskäänteet ovat silkkiset ja housuissa on silkkisivunauhat. Liivin tulee näkyä edessä 1-2 cm takin alta.

Saketti

Saketin suosio on kasvanut hääasuna. Sakettia käytetään päivätilaisuuksissa ennen klo 18. Asuun kuuluu musta tai harmaa takki, harmaa tai värillinen kuosiliivi, smokkipaita, mustaharmaaraitaiset, harmaat tai mustat housut, mattapintaiset mustat nahka tai lakerikengät ja solmiona käytetään juhlavaa huivimaista plastronia, jonka väri voi vaihdella. Nyt uutena sininen sakettitakki ja housut. Saketin kanssa sopivat harmaa silinterihattu, harmaat käsineet ja kävelykeppi.

Enzo Romano-puku

Enzo Romano, t.sininen, t.harmaa, musta, liivipuku slim-fit