Morsius- ja juhlapukumme

-

MAGGIE SOTTERO/ SOTTERO & MIDGLEY

Seremoniassa on yksinoikeudella Helsingissä Maggie Sottero, Sottero & Midgley ja Rebecca Ingram.

Tämä perheyritys perustettiin yli 25 vuotta sitten Sydneyssä, Australiassa. Nyt Merkki on siirtynyt Yhdysvaltoihin. Maggie Sotteron puvut ovat tunnettuja istuvuudeltaan ja laadultaan. Tule sovittaan ja ihastu!

Pukujen tilausajat alkavat 16 viikosta eteenpäin (pisimmillään 24 viikkoa). Pystymme tarkistamaan puvun saatavuuden varastosta, jolloin sinulla on mahdollisuus nopeaan toimitukseen. Jos aika ei riitä tilaukseen, sinulla on aina mahdollisuus ostaa myymäläkappale. 

Voit tulla sovittamaan pukuja ilman erillistä ajanvarausta. Ajanvarauksen varanneet asiakkaat ovat tietysti etusijalla sovitukseen, joten suosittelemme tekemään ajanvarauksen.

Halutessasi voit varata ajan tästä tai soittamalla. 

Lämpimästi tervetuloa!

Puvun korjaussovitus varataan aina puhelimitse. 

Maggie Sottero on sitoutunut kestävään kehitykseen, vähentämään ympäristövaikutuksia ja jälleenrakentamaan ekosysteemiä. Yritys pyrkii vähentämään kankaiden ja energian kulutusta, mallistoissa on kierrätysmateriaaleja ja yhtiön tekstiilijäte kierrätetään.  Ja jokaista tilattua Maggie Sottero morsiuspukua juhlistetaan istuttamalla puu. 

Maggie Sottero: We believe every bride deserves to feel exceptional on her big day, whatever her style, budget, and wedding vision. This is the philosophy behind every gown across our three collections: Maggie Sottero, Sottero & Midgley ja Rebecca Ingram.

Be a partner in change with us to ensure your love story—and our planet—endure. In honor of every Maggie Sottero bride, we will plant a tree with One Tree Planted supporting biodiversity protection. Let's celebrate a more sustainable wedding space with LOVE and love for ALL—including Mother Earth!

Maggie Sottero is recycling everything possible, as efficiently as we can, from bulk shipping waste to diverting stock from landfills. We are working towards ZERO waste.