Yhteystiedot

Seremonia
Pohjoinen Makasiinikatu 7
00130
HELSINKI
seremonia@seremonia.fi
www.seremonia.fi
Pohjoinen Makasiinikatu 7, HELSINKI

Aukioloajat

Ma:
10:0018:00
Ti:
10:0018:00
Ke:
10:0019:00
To:
10:0018:00
Pe:
10:0018:00
La:
10:0015:00

Tervetuloa Seremoniaan ilman ajanvarausta!

Morsiuspuvut


UPEA MORSIUSPUKU TÄYDELLISEEN PÄIVÄÄN SEREMONIASTA

Unelmiesi morsiuspuvun löydät kattavasta morsiuspukuvalikoimastamme. Seremonia tunnetaan upeiden, laadukkaiden ja tunnettujen kansainvälisten merkkien kuten Maggie Sottero, Victoria & Vincent, Lilly , Bianco Evento , Rebecca Ingram sekä Eglantine Creations morsiuspukujen jälleenmyyjänä. Uutuutena tänä syksynä aloitamme yhteistyön arvostetun Rembo Styling boho morsiuspukuja valmistavan merkin kanssa, joka on tunnettu ympäristöystävällisyydestään ja kestävän kehityksen noudattamisesta.

Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua löytämään monipuolisesta valikoimastamme juuri sinulle sen oikean morsiuspuvun. Mikäli juuri sinun kokoasi ei ole myymälässämme, niin voimme sen sinulle tilata. Pukujen toimitusajat vaihtelevat eri valmistajien välillä 4 viikosta 20 viikkoon. Voimme tilata myös edustamistamme mallistoista sellaisia morsiuspukuja, joita meillä ei ole juuri sillä hetkellä myymälässämme. Jotta pukusi saadaan istumaan sinulle täydellisesti, teemme omassa korkeatasoisessa ompelimossamme kaikki tarvittavat korjaus- ja muutostyöt.

MEILLÄ VOIT MAKSAA YLI 1000€ OSTOKSET JOUSTAVASTI KOLMESSA ERÄSSÄ.

Nyt sinulla on mahdollisuus tulla sovittamaan morsiuspukuja meille Seremoniaan myös muutamana sunnuntaina. Varaa pidennetty exclusive sovitusaika, 1,5 h.  Seremoniasta numerosta 09 177 224 Sunnuntai päivämäärät ovat 20.10, 27.10, 10.11 ja 17.11. Saat uusimman Häät lehden lahjaksi ja voit löytää unelmiesi morsiuspuvun.

Meille voit tulla sovittamaan pukuja ilman erillistä ajanvarausta, juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Halutessasi voit kuitenkin varata ajan tästä tai soittamalla. Puvun korjaussovitus varataan aina puhelimitse.

Lämpimästi tervetuloa!

 

Myymälästämme löydät pukujen lisäksi runsaan valikoiman asusteita, kuten esimerkiksi hiuskoristeet, korut, laukut, mohairhuivit, hunnut sekä alushameet. Tutustu lisää laajaan pukumallistoomme tämän sivun alalaidassa.
 


ERÄ MIESTEN PUKUJA

-60%


Kerro meistä kavereillesi